Automatiseer je rolluik!

Waarom uw rolluiken automatiseren?

Vereenvoudig uw dagelijks comfort

Verhoog uw veiligheid

Bescherm uw rolluiken

Bespaar energie

Door al uw rolluiken te bedienen met één druk op de knop. Door een aanwezigheid te simuleren met automatische rolluiken. Door gebruik van de functie obstakeldetectie. Door uw woning beter te isoleren, zowel in de zomer als in de winter.

 

Hoe wordt mijn rolluik gemotoriseerd?

De rolluikmotor is ingebouwd in een buis, waarrond het rolluik zich oprolt en wordt gevoed via elektrische stroom of zonne-energie. Het mechanisme treedt in werking door manuele bediening via de muurschakelaar of een afstandsbediening, of door automatische systemen zoals een klok of een zon- of temperatuursensor.

 

Verhoogde duurzaamheid en optimale veiligheid

U vindt nu ook motoren voor rolluiken met sterk geavanceerde functionaliteiten die tegelijk de veiligheid van uw rolluiken verhogen en hun levensduur verlengen, wat meteen ook een verhoogde waarborg is voor uw investering.

Stilstand bij obstakel

Automatische instelling

Bescherming tegen vorst

Inbraak- bestendigheid

Feedback Functie

Detectie van obstakels waardoor de rolluik automatisch tot stilstand komt zodat er geen schade ontstaat. Automatische correctie van de eindafstellingen om altijd een perfecte opening en sluiting te verzekeren. Automatische stilstand bij ijsafzetting op de lamellen. Het neergelaten luik is bestand tegen pogingen om het langs buiten op te tillen. Door het rolluik te voorzien van een extra vergrendeling kunt u de beveiliging nog verhogen. De Feedback functie op de afstandsbedieningen van Somfy informeert u over het tijdig in werking treden en de correcte uitvoering van uw opdracht. Vanuit uw zetel weet u of de rolluiken goed gesloten zijn, of er een obstakel één van uw rolluiken hindert, enz. ….
 

Bel of mail ons en wij komen graag bij u langs voor het opmaken van een vrijblijvende prijsofferte! Bent u een doe-het-zelver? Kom langs in de Ambachtstraat voor onze rolluikonderdelen!