Salto XS4

Salto XS4


 

[Bel voor prijsopgave]

SL_XS4

Een state-of-the-art elektronische sluitsysteem dat flexibel en functioneel toegangsbeheer biedt met een ruime keuze aan software opties. Het toegangscontrole systeem is ontworpen om te werken in een draadloze omgeving, er is dus geen noodzaak voor bekabeling van het gebouw. Zo kunt u alle bestaande deuren en sloten behouden. Dit maakt de installatie dan ook snel, zelfstandig en eenvoudig. Een toegangscontrole systeem waarbij intelligentie is ingebouwd in zowel het slot als de sleutel om draadloos te kunnen communiceren met de op PC gebaseerde SALTO programmeringssoftware, waardoor herprogrammering van de sloten of re-keying tot het verleden behoren.

Zowel de sleutelkaarten als de sloten kunnen worden geprogrammeerd om toegang tot verschillende delen van het gebouw toe te staan dan wel te beperken. De gegevens op de kaart kunnen overgezet worden naar een computer die nauwkeurig de audit trail informatie bijhoudt over waar en wanneer elk slot is gebruikt, met inbegrip van de datum, tijd en of de toegang is verleend of geweigerd.

In combinatie met de extra functionaliteit van het SALTO Virtual Network (SVN), kunnen gebruikers 90% van de voordelen behalen met een volledig on-line systeem voor de kosten van een stand-alone systeem. En nu met ons gloednieuwe XS4 online systeem, draadloos en batterijgevoed, kunt u real-time oplossingen voor toegangscontrole ervaren, zonder de noodzaak van bekabeling.

  • Kleine bedrijven
  • Grote bedrijven