EVVA e-primo

EVVA e-primo


 

[Bel voor prijsopgave]

EV_E-PRIMO

Wat onderscheidt de e-primo van de profielcilinder in uw huis- of binnendeur?
Weinig en veel tegelijk! Waar u tot nu toe een sleutel hebt ingevoerd, werd nu een knop aangebracht. De elektronica in de e-primo controleert wie binnen mag en wie niet. Van zodra u het usermedium voor de knop houdt en u geautoriseerd bent, kunt u de deur openen en sluiten.

Het beste hieraan: voor de montage is geen bedrading nodig
De e-primo past ook perfect in de cilinderuitsparing, waarin uw huidige profielcilinder ingebouwd is. Alleen met de cilinderopening in het beslag en de lengte van de e-primo moet u bij de aankoop rekening houden.

Veiligheid aan uw deur – in combinatie met de vrijheid om autorisaties snel te wijzigen en snel op het verlies van sleutels te reageren!
 
De elektronische cilinder e-primo biedt u nu alle voordelen van een elektronische toegang voor uw gebouw, uw woning of uw bedrijf. 

Dit wordt mogelijk dankzij de intelligente samenwerking tussen techniek en geheugen – samengebald in de cilinder. 
Met behulp van een set bedrijfsmedia kunt u snel en gemakkelijk programmeren zonder pc en software.

De sleutels worden vervangen door usermedia (sleutelhanger of kaart). 
Daarmee opent u uw deur(en). Met de bedrijfsmedia kan de eigenaar bij de e-primo de usermedia autoriseren, wissen of er speciale functies aan toekennen.

Daaruit ontstaat een groot aantal nieuwe, praktische mogelijkheden, die de beveiliging eenvoudig maken. 
Voortaan kunt u snel en individueel bepalen wat bij uw deur gebeurt. Voel u veilig en geniet van de vrijheid van een flexibel product.

  • Particulier
  • Kleine bedrijven
  • Grote bedrijven