EVVA AirKey

EVVA AirKey


 

[Bel voor prijsopgave]

EV_AIRKEY

Uw mobiele telefoon wordt een sleutel.

Dankzij de AirKey oplossingen van EVVA worden in de tweede helft van 2013 innovatieve profielcilinders, waarbij deuren op een veilige manier geopend kunnen worden met een mobiele telefoon, mogelijk. De bevoegde persoon eenvoudigweg houdt zijn/haar smartphone met NFC-ondersteuning voor de elektronische EVVA-cilinder. De autorisatie wordt herkend en de deur gaat open. Alle toegangsrechten worden centraal gebruikt in de eenvoudig te bedienen AirKey-software – alleen personen die voor bepaalde deuren toegangsrechten hebben, kunnen deze deuren met hun mobiele telefoon openen.

AirKey heeft zich al bewezen tijdens een grote veldtest van EVVA en de firma A1, die is uitgevoerd door de Technische Universiteit van Wenen. Nadat verdere testreeksen afgewerkt zijn, komt AirKey als volledig ontwikkelde NFC-oplossing op de markt.

De voordelen van AirKey: Er zijn geen technische kennis en infrastructuur nodig om AirKey te kunnen gebruiken. AirKey staat voor comfort, hoge veiligheid, eenvoudige bediening en levert een precies toegangsprotocol. Zowel particulieren als bedrijven kunnen met AirKey van EVVA genieten van een nieuwe vrijheid op het gebied van veiligheid.

  • Kleine bedrijven