Sleuteldienst

Sleuteldienst

> Guns bvba is specialist in het bijmaken van sleutels. Door onze enorme voorraad blanke sleutels en 12 sleutelmachines is het zo goed als zeker dat we uw sleutel kunnen bijmaken.
> Sleutels worden bijgemaakt terwijl u wacht met uitzondering van sommige veiligheidssleutels. Hiervoor laat u het certificaat bij ons en wij bellen u op als de sleutel klaar ligt.
> Bij autosleutels lezen we de sleutel eerst uit om te bepalen of een transponder aanwezig is. Alle autosleutels zonder transponder kunnen bijgemaakt worden en van de autosleutels met transponder 85%. U kan eventueel op voorhand even bellen om af te stemmen of uw sleutel gedupliceerd kan worden: soms kunnen we meteen aan de hand van het merk en model deze informatie verschaffen. Wanneer de autosleutel voorzien is van transponder moet de sleutel in sommige gevallen op de auto geprogrammeerd worden.
> Ook voor baardsleutels, kastsleutels, brandkastsleutels, fietssleutels, motorsleutels, caravansleutels, potsleutels, pijpsleutels, stersleutels, … kan u bij ons terecht!