Sleuteldienst

Sleuteldienst

> Guns bvba is specialist in het bijmaken van sleutels. Door onze enorme voorraad blanke sleutels en 12 sleutelmachines is het zo goed als zeker dat we uw sleutel kunnen bijmaken.
> Sleutels worden bijgemaakt terwijl u wacht met uitzondering van sommige veiligheidssleutels. Hiervoor laat u het certificaat bij ons en wij bellen u op als de sleutel klaar ligt.
> Bij autosleutels lezen we de sleutel eerst uit om te bepalen of een transponder aanwezig is. Alle autosleutels zonder transponder kunnen bijgemaakt worden en van de autosleutels met transponder 85%. U kan eventueel op voorhand even bellen om af te stemmen of uw sleutel gedupliceerd kan worden: soms kunnen we meteen aan de hand van het merk en model deze informatie verschaffen. Wanneer de autosleutel voorzien is van transponder moet de sleutel in sommige gevallen op de auto geprogrammeerd worden.
> Ook voor baardsleutels, kastsleutels, brandkastsleutels, fietssleutels, motorsleutels, caravansleutels, potsleutels, pijpsleutels, stersleutels, … kan u bij ons terecht!

Slotenpechdienst

Beveiliging

> Elk jaar wordt er in België zo’n 100.000 keer ingebroken. Misschien is het u ook al eens overkomen? En anders kent u vast wel iemand die het heeft meegemaakt. Ramen en deuren vernield, gekoesterde bezittingen verdwenen. Maar het ergste is misschien wel het idee van die onbekende in uw huis. Iemand die rondsnuffelt in uw spullen, terwijl u niet thuis bent of ligt te slapen. Weg is uw zekerheid, weg dat gevoel van ‘thuis is veilig’. Veel mensen denken dat ze goed beveiligd zijn, tot ze het tegendeel ontdekken. Wij komen graag bij u langs om te kijken welke werken nodig zijn om uw huis beter te beveiligen. De offerte die we voor u opstellen is volledig vrijblijvend. Wist u dat u recht heeft op een belastingvermindering als u werken met betrekking tot de veiligheid van uw woning laat uitvoeren?
> Is de sluitplaat van uw slot stevig genoeg om aan een koevoet te weerstaan? Steekt de nachtschoot ver genoeg uit (min 2 cm)? Sluit de deur af met slechts 1 nachtschoot? Is uw cilinder beschermd tegen afbreken en uitboren? Zijn ook uw ramen voldoende afgesloten?

Installatie van sluitplans

Een sluitplan maakt het mogelijk dat personen die toegangsrechten hebben voor verschillende deuren binnen een installatie, altijd slechts één sleutel nodig hebben.
Uw voordelen ...
> Veiligheid met zo weinig mogelijk sleutels.
> Comfort, aangezien slechts één sleutel voor alle relevante deuren nodig is.
> De organisatie wordt vereenvoudigd.
> Er kan precies worden bepaald welke personen tot welke ruimten toegang hebben.
> Alle cilindersloten en -typen (hoofdingangsdeuren, tussendeuren, garagedeuren, enz.) zijn met slechts één sleutel afsluitbaar.